Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Chiptuning auto
Brand
ADS
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Calculatoarele adiţionale (în variantă analogică sau digitală) de tip: MPIA/MPI şi IPB/TURBO 2-3, sunt fabricate în Franţa de către firma ADS-Performances, şi sunt omologate UTAC.

Calculatoarele adiţionale MPIA/MPI sunt destinate montării pe motoare Diesel ,,common-rail” spre deosebire de modulele IPB/TURBO 2-3 care sunt destinate celorlalte tipuri de motoare Diesel.

Produsul optimizează raportul ,,performanţe motrice–consum de carburant’’. Optimizatorul vine în întîmpinarea dorinţei conducătorului auto de a avea o maşină cu un plus de putere şi ‘’nerv’’, cheltuind o sumă mult mai mică decît cea pe care ar plătita pentru un autoturism dotat cu un motor mai puternic. Sistemul aduce o marire a puterii si cuplului motor cu pina la +30%.

Echipamentul are o montare/demontare facilă (10 min) şi se interconectează pe circuitul electric al sistemului ,,common-rail’’ graţie cablajului adaptat acestuia.

Echipamentul se montează în compartimentul motor şi este prevăzut cu un buton ,,On/Off’’ care permite conectarea sau deconectarea (şi revenirea la situaţia ,,standard’’ a motorului) .

Regimurile maximale de presiune în rampa ,,common-rail’’ şi supraalimentarea turbo nu se depăşesc rezultînd aceeaşi fiabilitate a motorului predeterminată de producătorul autoturismului . Calculatorul are proprietate de a intra in 'stand by' dupa 60 de sec. daca nu este necesara o rezerva de putere sporita, motorul functionand in aceeasi parametrii standard.

Calculatoarele adiţionale MPIA/MPI IPB/TURBO 2-3 sunt concepute, fabricate şi testate în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001/2000, omologarea acordată de UTAC fiind conformă normei europene CEE e2*72/245*95/54*05017*00.

Firma producătoare ADS-Performances garantează obţinerea parametrilor superiori de funcţionare a motorului în condiţiile în care instalarea echipamentului este executată de personal instruit şi autorizat pentru aceasta sau cu consiliere tehnică din partea importatorului

Cablajele necesare pentru realizarea conexiunilor, sunt originale si corespund tipului de auto/motor pentru care se monteaza.

Detalii la: http://stretern.web.officelive.com
Din Gura in Gura